Policijsko poročilo PU Celje: 23. 9. 2014

23. 09. 2014 13:55

PolicijaS pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo na območju Vranskega, natančneje v Tešovi, kjer je včeraj okoli 18. 30 ure, zaradi udara strele zagorel večji kozolec. V požaru je zgorelo okoli 30 ton sena, več bal sena in slame, nekaj rezanega lesa, puhalnik, traktorska škropilnica ter več drugih kmetijskih pripomočkov. Škodo ocenjujejo na dobrih 30.000 €. V požaru na srečo ni bil nihče poškodovan.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo na Kersnikovi cesti v Velenju vlomljeno v več kleti stanovanjskega bloka. Lastnik ene od kleti pogreša vrednejše kolo.

Na Gomilskem so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Neznanec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je tablični računalnik, mobilni telefon, fotoaparat in nekaj zlatnine.

Na relaciji Griže – Šešče so včeraj policisti nekaj pred 17. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen motorist. 64-letni motorist je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal v jarek in se hudo poškodoval.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 1,100 seconds.