Policijsko poročilo PU Celje: 24. 10. 2016


PolicijaMinuli petek je bil najmirnejši dan minulega vikenda, izstopajočih dogodkov policisti PU Celje niso beležili.

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v zapuščene skladiščne prostore na Koroški cesti v Velenju. Storilec je ukradel več rabljenih pnevmatik.

V Skornem pri Šoštanju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomi skozi terasna vrata. Ukradel je večjo vsoto gotovine in več zlatnine.

Na parkirišču pokopališča v Slovenskih Konjicah je neznani storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel torbico z denarnico, gotovino, dokumenti in telefonom.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru v podjetju na Lesni ulici v Šentjurju. Zagorelo je v sušilnici za sekance. Prve ugotovitve kažejo, da naj ne bi šlo za sum storitve kaznivega dejanja. Natančen vzrok požara bo znan po končanem ogledu in zbiranju obvestil. Po prvih ocenah naj bi materialna škoda znašala okoli 150.000 €.

V Šempetru v Savinjski dolini so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je nekaj kosov zlatnine.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni še o vlomu v osebno vozilo parkirano pred stanovanjsko hišo na Cesti na Dobrovo v Celju. Storilec je iz vozila ukradel manjšo vsoto gotovine, večjo škodo je povzročil s poškodovanjem vozila.