Policijsko poročilo PU Celje: 24. 11. 2014


PolicijaPregled dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s podatki o petkovem vlomu v novogradnjo stanovanjske hiše v Slovenskih Konjicah. Storilec je ukradel osem vrat s podboji in nekaj električnega orodja. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

V soboto so bili policisti obveščeni o poškodovanju vozila. Občan jih je obvestil, da so mu neznanci ponoči, na Trubarjevi ulici v Celju, poškodovali osebno vozilo Renault Megane. Z vozila so ukradli okrasno letev in zavorno luč ter poškodovali pločevino. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 1.000 €.

V Slovenj Gradcu, na Pohorski cesti, so policisti obravnavali tatvino kolesa Tomos flexer, rdeče barve. Kolo, ki je po oceni lastnika vredno 300 €, je bilo parkirano v odklenjeni uti ob stanovanjski hiši.

V soboto so policisti obravnavali še dve delovni nesreči.

V dopoldanskem času so bili obveščeni o nesreči pri delu v Zavodnju, na območju Policijske postaje Velenje. Pri delu v gozdu, kjer so odstranjevali posledice žledu, se je huje poškodoval 38-letni moški. Pri podiranju drevja mu je eno od dreves padlo na glavo in ga hudo poškodovalo.

Drugo nesrečo pri delu so policisti obravnavali v Čepljah, kjer je 37-letnemu delavcu spodrsnilo na lestvi, ko je sestopal iz zabojnika. Pri padcu z dobrega metra višine se je huje poškodoval.

Včeraj, okoli 15. ure, so bili policisti obveščeni o požaru na Stanetovi cesti v Velenju. Zagorelo je pri kaminu v stanovanjski hiši. Tuja krivda za nastanek požara je izključena, škodo ocenjujejo na okoli 1.000 €.