Policijsko poročilo PU Celje: 24. 11. 2016

24. 11. 2016 09:26

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh prometnih nesrečah, v katerih sta se dva udeleženca huje poškodovala.

Prva se je zgodila okoli 14. ure v Velenju. Voznik reševalnega vozila, ki je  bil  na  nujni vožnji in je vozil iz smeri Velenja proti Šoštanju, je v križišče  zapeljal  pri  rdeči  luči. V tistem trenutku je iz njegove desne strani, pri zeleni  luči, pravilno pripeljal voznik osebnega vozila in zavijal v levo proti Velenju. Voznik je spregledal reševalno vozilo. Vozili sta  trčili.  V trčenju  se je huje poškodoval 37-letni voznik reševalnega vozila, njegov  sopotnik  lažje, voznik osebnega vozila v nesreči ni bil poškodovan.

Drugo prometno nesrečo so policisti obravnavali včeraj, okoli 17. ure, na glavni cesti  izven naselja Paka pri Velenju. 32-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Velenja proti Mislinji. V dolgem preglednem ovinku hitrosti ni  prilagodila stanju ceste in vremenskim razmeram ter izgubila oblast nad vozilom. Vozilo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal 25-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili. V trčenju se je hudo poškodovala sopotnica v vozilu 25-letnega voznika, voznik je bil lažje poškodovan, 32-letna povzročiteljica prometne nesreče se v trčenju ni poškodovala.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec iz vozila, parkiranega na parkirišču podjetja v Celju, ukradel dva akumulatorja.

V Rogaški Slatini je neznanec poškodoval večje predelno steklo garažne hiše na Zdraviliški cesti. Škodo ocenjujejo na dobrih 2.000 €.

V večernih urah so policisti v Radečah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je gotovino in nekaj kosov zlatnine.

Sinoči, nekaj pred 22. uro, je v Medlogu pri Celju zagorel kozolec. Poleg sena je v požaru zgorelo še nekaj kmetijskih strojev. Vzrok požara še ni poznan. Kriminalisti bodo ogled opravili danes.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,020 seconds.