Policijsko poročilo PU Celje: 24. 3. 2017

24. 03. 2017 09:23

Policisti policijsko poročilo začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila že ponoči v Trobnem dolu, in o kateri so bili obveščeni danes zjutraj.

25-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mrzlega polja proti Trobnem dolu, je v ostrem desnem ovinku trčil v drsno ograjo, nato pa je
vozilo zaneslo okoli 50 metrov navzdol po hribu. 25- letni voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel. To je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni o več zaporednih požarih na območju Lahovne in Zgornje Hudinje v Celju. Zgorelo je približno 4 ha podrasti. Policisti zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.

V Ljubnem ob Savinji so policisti danes ponoči obravnavali vlom v bencinski servis. Storilec je ukradel več različnih cigaret.

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni še o vlomu v gostinski lokal v Velenju. V tem primeru je neznani storilec ukradel LCD televizor.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 3,508 seconds.