Policijsko poročilo PU Celje: 24. 4. 2017

24. 04. 2017 15:07

Policisti PU Celje policijsko poročilo začenjajo z dogajanjem, ki so ga obravnavali v petek. V dopoldanskih urah so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Slovenj Gradcu. Storilec je ukradel starejši računalnik in menjalni denar.

V Zidanem Mostu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in dva objekta ob hiši. Odnesel je dva LCD televizorja, šivalni stroj, prenosni telefon in več drugih aparatov.

V petek so policisti na Koroškem obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta se udeleženca huje poškodovala.

Okoli 14.30 ure so izven naselja Dravograd obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala voznica kolesa s pomožnim motorjem. 36-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Viča proti Dravogradu, je izven naselja Dravograd prehiteval voznico, ki je pred tem z roko pravilno nakazala zavijanje. Voznik je s prednjim delom vozila trčil v voznico, ki je padla in se huje poškodovala.

Drugo prometno nesrečo so policisti obravnavali okoli 18.30 ure v Gornjem Doliču. V prometni nesreči se je huje poškodoval kolesar. 22-letna voznica osebnega vozila, ki je prehitevala kolesarja, se je med prehitevanjem umaknila vozilu, ki je pripeljalo nasproti in pri tem trčila v 35-letnega kolesarja. Kolesar je padel in se huje poškodoval.

Včerajšnji dan je minil v znamenju vlomov.

Zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Kavčah. Storilec je ukradel motorno žago, visokotlačni čistilec in kosilnico.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti včeraj obravnavali tudi v Radmirju. Storilec je v hišo vlomil skozi spalnično okno. Ukradel je zlatnino in gotovino.

Pregled dogajanja policisti zaključujejo s podatki o vlomu v Slatini v Rožni Dolini. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je ročno uro.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,527 seconds.