Policijsko poročilo PU Celje: 24. 6. 2015

24. 06. 2015 10:56

PolicijaPregled varnostnega dogajanja včerajšnjega dne policisti PU Celje začenjajo z obvestilom o kaznivem dejanje velike tatvine. V Gorici pri Šmartnem je neznani storilec v dneh preteklega vikenda vlomil v delovni stroj. Iz rezervoarja je odtujil manjšo količino goriva. Podjetje iz Celja je oškodoval za okoli 400 evrov.

V Zrečah so policisti opravili ogled vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz notranjih prostorov odtujil več kosov zlatnine. Lastniki škodo ocenjujejo na okoli 500 evrov.

Okoli poldneva včerajšnjega dne so policisti obravnavali nesrečo pri delu v enem izmed podjetij Železarne Ravne na Koroškem. Med prenašanjem je težji kovinski obdelovanec zaradi popustitve magneta padel na tla in pri tem po nogi hudo poškodoval enega izmed zaposlenih. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznanec vlomil v gostinski lokal. Iz notranjosti je odtujil manjšo vsoto menjalnega denarja in sef z gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov.

V garažni hiši na Ljubljanski cesti v Celju so policisti opravili ogled vloma v kombinirano vozilo. Neznani storilec je iz notranjosti vozila odtujil več suhomesnatih izdelkov in drugih prehrambenih artiklov v skupni vrednosti okoli 500 evrov.

Tekom včerajšnjega dne so policisti obravnavali kaznivo dejanja nasilja v družini. Osumljenec je pretepel partnerko in jo pri tem lažje poškodoval. Zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in nasilja v družini ga bodo policisti kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

V jutranjih urah današnjega dne so policisti opravili ogled kraja požara v sanitarijah gostinskega lokala na Dobrovi v Celju. Ogenj je v celoti uničil notranjost objekta. Nastala je škoda za okoli 4.000 evrov. Okoliščine in vzrok požara policisti še preverjajo.

V popoldanskih včerajšnjega dne in v nočnih urah današnjega dne so policisti zaradi naraslih voda ob močnem deževju prioritetno opravljali naloge varovanja ljudi in premoženja. Pri tem so sodelovali z vzdrževalci cest, gasilci in domačini. V zgodnjih urah današnjega dne je gladina naraslih voda pričela upadati. Kljub temu policisti opozarjajo na večjo previdnost in na dosledno upoštevanje prometne signalizacije.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 0,751 seconds.