Policijsko poročilo PU Celje: 24. 8. 2015

24. 08. 2015 09:45

PolicijaV petek so bili policisti obveščeni o tatvini nafte. Storilec je je dobrih 140 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila, parkiranega na parkirišču na Lavi v Celju.

V Bistrici pri Lesičnem je neznanec izpod gospodarskega poslopja ukradel kosilnico, vredno okoli 1.500 €.

V noči na soboto je neznani storilec vlomil v prostore teniškega kluba na Muti. Odnesel je nekaj pijače.

Na Ronkovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Lastnik pogreša denarnico z gotovino, dokumenti in bančnimi karticami.

V Novi Cerkvi je storilec skozi terasna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je večjo vsoto gotovine in nekaj zlatnine.

Vloma v stanovanjski hiši so policisti v soboto obravnavali tudi v Rečici ob Savinji in v Andražu nad Polzelo. V obeh primerih so storilci ukradli več gotovine in zlatnine.

V Celju, na Ljubljanski cesti, je neznanec vlomil v prostore podjetja in ukradel mobilni telefon.

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec so bili v soboto obveščeni o prometni nesreči, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja. Eden se je v prometni nesreči lažje poškodoval, drugi pa je s kraja odpeljal, ne da bi ustavil. Prometna nesreča se je zgodila okoli 11. ure. 81-letni kolesar je kolesaril po dvosmerni kolesarski stezi na Kopališki ulici v Slovenj Gradcu iz smeri Ronkove ulice proti Pohorski cesti. V neposredni bližini stanovanjske hiše na naslovu Kopališka ulica 2, Slovenj Gradec se je srečal z neznanim kolesarjem. Le ta je naj bi s krmilom kolesa trčil v roko 81-letnega kolesarja, se mu opravičil in odpeljal naprej. 81- letnik ima lažje poškodovano roko. Drugega udeleženega kolesarja, zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo, da pokliče na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

V soboto zvečer so policisti v Šancah, na območju Policijske postaje Ravne ne Koroškem, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval voznik motornega kolesa. Prometna nesreča se je zgodila na lokalni cesti Brdinje – Sveta Neža. Voznik kolesa z motorjem je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje trčil v voznika štirikolesnika, ki je pravilno pripeljal iz smeri Brdinj. Voznik motornega kolesa se je v trčenju huje poškodoval.

Policisti so bili včeraj obveščeni o tatvini kolesa s pomožnim motorjem, Neznani storilec ga je odpeljal s parkirišča ob stanovanjskem bloku na Opekarniški ulici v Celju. Gre za kolo s pomožnim motorjem znamke Baotian – retro, bele barve, ki je po oceni lastnika vredno okoli 1.000 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Zvodnem. Storilec je v hišo vlomil skozi kopalnično okno in iz sefa ukradel večjo vsoto gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
146 queries in 0,853 seconds.