Policijsko poročilo PU Celje: 25. 1. 2016


PolicijaPolicijsko poročilo policisti začenjajo s podatki o poškodovanju osebnega vozila, parkiranega na parkirišču Ulice bratov Vošnjakov v Celju. V petek zjutraj je občanka obvestila policiste,  da so ji ponoči neznanci na osebnem vozilu prerezali vse štiri pnevmatike, izpušno cev pa napolnili z montažno peno.

V isti ulici so policisti v petek obravnavali tudi vlom v poslovne prostore. Pogrešajo računalnik in več drugih manjših stvari.

Na Ulici frankolovskih žrtev v Celju je neznanec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel motorno žogo in vrtalni stroj.

Na delovišču v Skornem so policisti obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel za dobrih 8.000 € različnega orodja.

Pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila okoli devete ure dopoldne  izven naselja Velka. 59-letni voznik osebnega vozila je v nepreglednem desnem ovinku zapeljal čez rob vozišča na strmo  pobočje, kjer je vozilo po daljšem drsenju trčilo v drevo. Voznik in njegova 55-letna sopotnica sta se v prometni nesreči huje poškodovala.

V soboto so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v vikend v Brdinju, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Pogrešajo indukcijsko pečico, električni kamnin ter več drugih gospodinjskih aparatov.

V večernih urah so bili policisti obveščeni še o dveh vlomih v stanovanjski hiši v Celju. Ob Koprivnici v Celju  je neznanec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Odnesel je kos nakita.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti obravnavali tudi na Ljubljanski ulici v Celju. V tem primeru je neznanec v hišo vlomil skozi okno priročne pisarne. Odnesel je nekaj  gotovine in več nakita.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o tatvini več kosov električnega orodja iz vozila parkiranega v Smrekarjevi ulici v Celju.

Na Jenkovi ulici v Celju je neznanec vlomil  v osebno vozilo. Ukradel je denarnico.