Policijsko poročilo PU Celje: 25. 10. 2011


Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali sedemnajst prometnih nesreč, osemnajst kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda in miru. Dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola, so pridržali. Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

V Babnem pri Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovne prostore podjetja. Storilec je poskušal ukrasti tovorno vozilo, kar mu ni uspelo, je pa z vlomom lastniku povzročil za dobrih 1.000 € škode.

Tudi včeraj so se na celjskem območju ukvarjali s tatvinami goriva. Okoli 100 litrov ga pogreša lastnik tovornega vozila,  parkiranega na parkirišču Železarske ulice v Štorah.

Na Lopati so policisti včeraj obravnavali tatvino denarnice in dokumentov. Poljski voznik tovornega avtomobila je pustil vozilo odklenjeno, medtem, ko je na bencinskem servisu plačeval gorivo. Nepazljivost je izkoristil neznani storilec, ki mu je ukradel denarnico z okoli 1.000 €  gotovine.

V Senovici, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, so policisti obravnavali vlom v delovni stroj. Pogrešajo akumulator in  zvočnike.

V Zadobrovi, na območju Policijske postaje Celje, so včeraj ponoči neznani storilci vlomili v novogradnjo stanovanjske hišo in odnesli pečico, pomivalni stroj, kuhinjsko napo, več lestencev vodovodnih pip, radiatorjev in drugih aparatov. Lastnik je oškodovan za dobrih 4.000 €.