Policijsko poročilo PU Celje: 25. 11. 2014

25. 11. 2014 10:08

PolicijaVčeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali  dvanajst  prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi lažje poškodovali. Enemu vozniku so policisti zasegli vozilo, enega pa zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali.

Zaradi kršitev javnega reda in miru, ki so jih policisti včeraj našteli osem, so pridržali dva alkoholizirana kršitelja.

Poleg že omenjenega so včeraj policisti obravnavali še trinajst  kaznivih dejanj, med njimi tudi tatvino nafte na območju Velenja. Neznani storilec je nafto ukradel iz štirih traktorjev, pri online casino čemer je poškodoval rezervoarje. Z dejanjem je lastnikom povzročil za okoli 1.000 € škode.

Današnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o nesreči pri delu, ki so jo včeraj obravnavali v podjetju v Slovenskih Konjicah, kjer je 54-letni delavec med delovanjem stroja za polaganje flisa v fazi menjave artikla z roko segel v notranjost stroja. Valji so mu roko potegnili med kovinske krtače in mu jo izredno hudo poškodovali. Tuja krivda je izključena.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,975 seconds.