Policijsko poročilo PU Celje: 25. 11. 2016

25. 11. 2016 09:21

V jutranjih urah so bili policisti obveščeni o vlomni tatvini. V noči iz srede na četrtek je neznani storilec vlomil v gostinski objekt avtokampa v Lokah pri Mozirju. Iz notranjosti objekta je odtujil manjšo količino alkoholnih pijač in manjšo vsoto menjalnega denarja.

V noči iz srede na četrtek so neznanci na parkirnem prostoru bencinskega servisa na avtocestnem postajališču Tepanje iz parkiranega tovornega vozila državljana Poljske odtujili okoli 700 litrov nafte.

V dopoldanskih urah so policisti opravili ogled kraja poskusa vloma v prostore priročnega skladišča bencinskega servisa v Stranicah. Neznanec je povzročil škodo pri vlamljanju.

Okoli poldneva so policisti na dečkovi cesti v Celju obravnavali tatvino motornega kolesa znamke Yamaha, sive barve, registrskih številk CE HZ-47. Neznani storilec ga je odtujil s parkirnega prostora pred stanovanjskim blokom.

V zgodnjih popoldanskim urah so policisti na Celjski cesti v Slovenj Gradcu opravili ogled kraja nesreče pri delu. Med delom na strehi stanovanjskega bloka se je z motorno žago po nogi porezal 31-letni delavec podjetja, ki obnavlja streho stanovanjskega bloka. Okoliščine nesreče še ugotavljajo.

V večernih urah so policisti obravnavali kaznivo dejanje drzne tatvine. V enem izmed gostišč v Šempetru v Savinjski dolini sta tujca zaprosila za menjavo denarja. Pri tem sta zmotila gostinca in mu iz blagajne odtujila denarnico z okoli 400 € menjalnega denarja.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,917 seconds.