Policijsko poročilo PU Celje: 25. 4. 2013


Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini najmanj stotih opažnih plošč. Včeraj ponoči jih je neznani storilec odpeljal iz asfaltne baze v Pirešici.

Na Donački gori pa se je včeraj popoldne pri pristajanju poškodoval 48-letni padalec, ki je skakal v skupini. Pri pristajanju ga je približno osem metrov nad tlemi  zajel sunek vetra, zaradi česar je izgubil oblast nad padalom in padel. Pri padcu se je huje poškodoval. Tuja krivda  je izključena.

To soboto, med 8.30 uro in 13.00 uro, bodo šentjurski policisti izvajali  preventivne aktivnosti »VARNO NA MOTOR IN  NAZAJ DOMOV«. Aktivnosti bodo policisti izvajali v sodelovanju s Svetom za preventivo in varnost v cestnem prometu Šentjur na prireditvi, ki jo organizira društvo OLD TIMER KLUB »VEČNO MLADI«. Na tej prireditvi policisti sodelujejo že šesto leto zapored, letos bodo javnosti predstavili tudi Mobilno policijsko postajo.

Z aktivnostmi želijo policisti in ostali sodelujoči doprinesti k prenašanju izkušenj  starejših in izkušenejših voznikov na   mlajše voznike motornih koles,

Prijazno vabljeni to soboto med 8.30 in 13. uro v Šentjur.