Policijsko poročilo PU Celje: 25. 4. 2016

25. 04. 2016 09:25

PolicijaVčeraj, nekaj čez 13. uro, je v prometni nesreči umrl 75-letni Italijan. Prometna nesreča se je zgodila na avtocesti, v bližini izvoza Vransko, v smeri proti Celju. 75-letni voznik, italijanski državljan, je trčil v odbojno ograjo, nato pa je vozilo odbilo izven vozišča, kjer je pristalo na strehi. 75-letni voznik, ki je bil sam v vozilu, je na kraju nesreče umrl.

To je letos sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

V nadaljevanju še o preostalem dogajanju.

V petek dopoldne so bili policisti obveščeni, da je izpod nadstreška stanovanjske hiše na Frankolovem neznanec ukradel dobrih 200 kg pločevine.

Okoli 23. ure so policisti na Teharski cesti v Celju obravnavali roparsko tatvino. Neznani storilec je 31-letnemu občanu, ki je na bankomatu dvigoval gotovino, zagrozil z nožem in od njega zahteval denar. Ko je dobil denar, je peš pobegnil proti pokopališču.

Na parkirišču pokopališča v Radečah so policisti v soboto obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

Vlom v vozilo so policisti v soboto obravnavali tudi na parkirišču pokopališča v Podkraju pri Velenju. Tudi v tem primeru je storilec ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

Izpod nadstreška hleva v Dobrnežu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je neznanec ukradel dve paleti umetnega gnojila vrednega okoli 1.000 €.

Na Škapinovi ulici v Celju je neznanec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka in ukradel več zlatnine in gotovine.

V soboto, nekaj pred 18. uro, so policisti na Teharski cesti v Celju obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval 36-letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal v Voglajno.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v župnišče na Ponikvi. Storilec je ukradel nekaj gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,312 seconds.