Policijsko poročilo PU Celje: 25. 5. 2012

25. 05. 2012 08:46

V Velenju, na Titovi cesti, so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovni objekt. Pogrešajo prenosni  računalnik, vreden okoli 1.500 €.

V Šmatevžu, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti včeraj obravnavali drzno tatvino. Trije neznanci so prišli do stanovanjske hiše in lastnico prosili za vodo. Medtem, ko sta jo dva zamotila, se je tretji izmuznil v hišo in ukradel okoli 700 € gotovine.

V Vojniku so neznani storilci z dvorišča stanovanjske  hiše odpeljali motokultivator vreden okoli 1.000 €.

Vse, ki vam je mar za varnost v cestnem prometu, policisti vabijo na jutrišnjo prireditev »Sekunda, ki je ni mogoče vrniti«, ki jo organizira Rotary klub Žalec, pri izvedbi pa sodeluje tudi policija. Gre za humanitarno prireditev, s katere izkupičkom bodo organizatorji  že tretje leto zapovrstjo pomagali  hudo poškodovanim v prometnih nesrečah. Humanitarna prireditev bo vsebovala teoretični del in praktično vožnjo za voznike motornih vozil in motornih koles,  ki bodo nadgradili svoje znanje o cestno-prometnih predpisih in pridobili nove praktične izkušnje v različnih voznih pogojih. Prireditev se bo odvijala v Centru varne vožnje Vransko med 14. in 19.  uro. Vabljeni.

Policisti vabijo na javno dražbo najdenih stvari, ki bo v torek,  29. maja. 2012, ob 10. 30 uri, na zadnjem dvorišču Policijske uprave Celje. Stvari, ki so predmet javne dražbe, si bo mogoče ogledati na dan dražbe med 9. in 10.  uro. Seznam stvari, ki bodo naprodaj si lahko ogledate tudi na spletni strani policije www.policija.si, v rubriki Novo na straneh. Prodaja po potekala po načelu: videno – kupljeno – odpeljano.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,281 seconds.