Policijsko poročilo PU Celje: 25. 5. 2015

25. 05. 2015 10:19

PolicijaPregled  dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v petek, nekaj pred 23. uro, na regionalni cesti v Mežici. 28-letni voznik  osebnega vozila je vozi po Mariborski cesti v Mežici, proti naselju Stržovo in je v  križišču  izsilil prednost 36-letnemu vozniku tovornega vozila. V silovitem trčenju so se hudo poškodovali voznik osebnega vozila ter njegova sopotnika, stara 26 in 35 let. Voznik tovornega vozila v nesreči ni bil poškodovan.

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Koroški cesti v Velenju. Storilec je v lokal vlomil skozi terasna vrata. Ukradel je dnevni izkupiček.

V Studencah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno. Po prvih podatkih ni ničesar odnesel. Škodo je povzročil s poškodovanjem okna.

Na Ribarjevi ulici v Celju je neznanec poskušal skozi pritlično okno vlomiti v stanovanje stanovanjskega bloka. Ko ga je opazila lastničina, mati je pobegnil.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v novogradnjo v Kapli, na območju Policijske postaje Žalec. Storilec iz novogradnje stanovanjske hiše ni ničesar odnesel, iz brunarice poleg  novogradnje pa je ukradel nekaj zamrznjenega mesa in par čevljev.

Na območju Policijske postaje Dravograd je neznanec ukradel 10 lesenih tramov, zloženih v bližini stanovanjske hiše.

 

V  Dreveniku,  na  območju  Policijske postaje Rogaška Slatina, je neznanec vlomil  v  vikend  in ukradel robotsko kosilnico s polnilno postajo ter dve peči. Škodo ocenjujejo na dobrih 3.500 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,923 seconds.