Policijsko poročilo PU Celje: 25. 7. 2013

25. 07. 2013 13:18

Tekom včerajšnjega dne so policisti na območju Policijske uprave (PU) Celje obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih je bil eden izmed udeležencev lahko poškodovan. Obveščeni so bili o sedemnajstih kaznivih dejanjih in petih dogodkih. Na področju javnega reda in miru so obravnavali štirinajst kršitev. Zaradi nadaljevanja kršitve v pijanem stanju so do streznitve pridržali dva kršitelja.

Izpod nadstreška stanovanjske hiše v Slovenskih Konjicah so neznanci preko noči odtujili osebni avtomobil, znamke BMW 325 i, cabrio, kovinsko črne barve, vrednega okoli 25.000 €, tako da so razbili steklo in vstopili v notranjost vozila ter ga odpeljali. Na podlagi takojšnjega obveščanja vseh policijskih enot v Sloveniji in sosednjih državah, so policisti Policijske postaje (PP) Domžale vozilo našli v Moravčah. Pri ogledu najdenega vozila je bilo ugotovljeno, da so neznanci na vozilo namestili registrski tablici, ki so ju pred tem odtujili z osebnega avtomobila na območju Slovenske Bistrice.

Na Slomškovi ulici v Celju je neznanec vlomil v skladiščni prostor enega izmed podjetij. Odtujil je ledomat, več kosov bakrenih izdelkov in nekaj metrov električnega kabla v skupni vrednosti okoli 5.000 €.

V dopoldanskih urah so policisti PP Celje v trgovskem centru na Mariborski cesti v Celju obravnavali kaznivo dejanje drzne tatvine. Storilki sta zamotili eno izmen nakupovalk in ji iz ženske torbice odtujili denarnico z manjšo vsoto gotovine, plačilno kartico in dokumenti.

V enem izmed manjših podjetij na Spodnji Vižingi pri Radljah ob Dravi so policisti PP Radlje ob Dravi opravili ogled kraja delovne nesreče. Med brušenjem se je lažje poškodoval 28-letni delavec, ki ga je odpadli delec brusilne plošče zadel v glavo.

V popoldanskih urah so policisti PP Velenje po storjenem vlomu v župnišče na Ljubljanski cesti v Velenju, prijeli in pridržali dva tuja državljana. Njuno identiteto in kriminalno dejavnost še ugotavljajo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 1,002 seconds.