Policijsko poročilo PU Celje: 25. 8. 2015

25. 08. 2015 10:43

 

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti začenjajo s podatki o včerajšnji tragični prometni nesreči. Zgodila se je ob 9.30 uri, na glavni cesti izven naselja Javnik, ko je 62-letni voznik osebnega vozila nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče. 44-letni voznik, ki je s tovornim vozilom, naloženim s plinskimi jeklenkami, pravilno pripeljal nasproti, je skušal trčenje preprečiti z umikanjem v desno, vendar mu ni uspelo. Vozili sta trčili in se prevrnili. 62-letni voznik osebnega vozila, doma iz območja Maribora, je na kraju prometne nesreče umrl. Voznik tovornega vozila se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

 

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo štirinajst ljudi. Lani v enakem obdobju devet.

 

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo med vikendom na Kidričevi ulici v Celju vlomljeno v skladišče podjetja. Storilec je odnesel več električnega in drugega orodja, visokotlačni čistilec, nekaj nafte in dva akumulatorja.

 

Na Vegovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih je odnesel nekaj zlatnine.

 

Na Brodarjevi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Pogrešajo vrtalni stroj in moško gorsko kolo.

 

Včeraj so policisti obravnavali tudi dve tatvini vozil.

 

Na Glavnem trgu v Polzeli so včeraj obravnavali tatvino vozila VW Touran / 1.9 / TDI, registrskih številk CE HN-872, letnik 2008, sive barve. Vozilo je po oceni lastnika vredno okoli 7.000 €.

 

Drugo tatvino vozila so policisti obravnavali v Preboldu, kjer je neznani storilec ukradel osebno vozilo VW Golf, 1,9 TDI, serije 5, sive barve, registrskih številk CE HA-703. Lastnik vrednost vozila ocenjuje na 8.000 €.

 

V Preboldu, na parkirišču pokopališča, je neznanec včeraj vlomil v vozilo in z denarnice ukradel gotovino.

 

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o dveh nesrečah pri delu. Prva se je zgodila na delovišču Starega gradu v Celju, ko je pri nameščanju kritine na nadstrešku, z višine okoli dveh metrov padel 39-letni delavec. 39-letnik se je pri padcu lažje poškodoval. Tuja krivda je izključena.

 

V Belih Vodah se je pri podiranju drevja v gozdu lažje poškodoval 64-letni domačin. Tudi v tem primeru je tuja krivda za nesrečo izključena.

 

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,142 seconds.