Policijsko poročilo PU Celje: 26. 1. 2015

26. 01. 2015 12:57

PolicijaS pregledom dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo v Rogaški Slatini, kjer je v petek zvečer neznanec vlomil v sobo hotela. Hrvaškemu gostu je ukradel več srebrnega in zlatega nakita, vrednega okoli 1.000 €.

V soboto ponoči so neznani storilci na avtocetem počivališču Lopata iz rezervoarja madžarskega tovornega avtomobila ukradli dobrih  350 litrov nafte.

Na Kvedrovi ulici v Žalcu so policisti v soboto obravnavali vlom v  v stanovanjsko  hišo. Pogrešajo  za dobrih 5.000 € različnega nakita.

Včeraj, nekaj pred polnočjo, so bili policisti obveščeni, da je na relaciji Gorjane – Osredek, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, zaradi napake na motorju, v celoti zgorelo tovorno vozilo. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 20.000 €.

Policisti današnje poročilo zaključujejo s pozivom  očividcev prometne nesreče. V petek, okoli 18.15 ure, je prišlo na regionalni cesti Slovenj Gradec – Ravne na Koroškem, izven naselja Sele, do prometne nesreče. Neznani voznik osebnega vozila temnejše barve, je vozil proti Ravnam na Koroškem. Izven naselja Sele je v dolgem preglednem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zdrsnil na nasprotno smerno vozišče.

Kljub umikanju voznice, ki je pripeljala z nasprotne smeri, sta vozili trčili. Neznani voznik je z vožnjo nadaljeval in trčil še v obcestne smernike in označbe ter snežni kol, ki ga je odbilo v vozilo druge  voznice. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo voznika temnejšega vozila in morebitne očividce, da pokličejo na Postajo prometne policije Celje 03 54 26 450 ali na interventno številko 113. Temnejše vozilo je poškodovano spredaj in po desni bočni strani.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 0,728 seconds.