Policijsko poročilo PU Celje: 26. 8. 2011


V Podčetrtku so neznani storilci včeraj ponoči vlomili v ograjeno skladišče podjetja in odnesli 13 vgradnih kotličkov, vrednih dobrih 2.200 €.

V Letušu so policisti včeraj obravnavali drzno tatvino. Neznana moški in ženska sta prišla do stanovanjske hiše in lastnika prosila za vodo. Ko sta odšla je opazil, da sta mu ukradla denarnico z gotovino, ki jo je imel v kuhinji.

Na Čopovi ulici v Žalcu pa so policisti obravnavali tatvino osebnega avtomobila VW Golf 1.9, bele barve, letnik 2008, registrskih številk  LJ 95 7TZ, vrednega okoli 13.000 €.

Včeraj okoli 14. ure je v Kristan Vrhu zagorel gostinski lokal. V požaru, do katerega je prišlo zaradi napake na električni napeljavi, je v celoti zgorelo s slamo pokrito ostrešje, ogenj pa se je razširil tudi na spodnje gostinske prostore. V požaru povzročena materialna škoda je ocenjena na okoli 100.000 €.

Za konec še o prometni nesreči v kateri se je  včeraj okoli poldneva huje poškodoval 36-letni voznik motornega kolesa, ki je vozil po ulici Tončke Čečeve v Šentjurju  in je pri zavijanju z glavne ceste na dvorišče vulkanizerstva, zaradi premočnega zaviranja, padel in se huje poškodoval.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE