Policijsko poročilo PU Celje: 26. 8. 2015

26. 08. 2015 10:25

PolicijaVčeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec, s parkirišča Ulice pod Gabri, ukradel osebno vozilo VW Golf 2.0 TDI, črne barve, letnik 2013, registrskih številk CECK-444. Vozilo je po oceni lastnika vredno 20.000 €.

Danes, okoli pol enih zjutraj, so policisti Policijske postaje v Celju v bližini trgovskega centra na Mariborski ulici v Celju pri kontroli prometa ustavljali voznika osebnega vozila Golf, serije V. Voznik najprej ni hotel ustaviti, pred uvozom na avtocesto pa je trčil v odbojno ograjo, ustavil in skušal peš pobegniti policistom. Policisti so v nadaljevanju postopka ugotovili, da je voznik vozil vozilo, ki je bilo v večernih oziroma nočnih urah ukradeno na parkirišču Škapinove ulice v Celju. Celjski policisti so 32-letnega voznika, doma iz območja Ljubljane, pridržali.

Na Ljubečni je neznani storilec vlomil v prostore avtopralnice in ukradel visokotlačni čistilec.

V Pondorju, na območju Žalca, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo prenosni računalnik in digitalni fotoaparat.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini sedmih bukovih dreves. Neznanec jih je posekal v gozdu na Bohorju in upravitelja gozdov oškodoval za več kot 800 €.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,808 seconds.