Policijsko poročilo PU Celje: 27. 1. 2015

27. 01. 2015 09:24

PolicijaS področja prometa policisti PU Celje poročajo o dvanajstih  prometnih nesrečah. V eni se je ena oseba lažje poškodovala, ostale so se na srečo končale le z materialno škodo na vozilih in objektih. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so policisti včeraj zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj policisti posredovali štirikrat, trikrat v javnih in enkrat v zasebnem prostoru. Kaznivih dejanj so včeraj našteli enajst. V šestih primerih so obravnavali tatvine nafte.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec ponoči iz rezervoarja poljskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, ukradel dobrih 1.000 litrov nafte.

Na Kidričevi ulici v Celju je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel dva akumulatorja in 70 litrov goriva.

Tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila so včeraj policisti obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah. V tem primeru je neznani storilec okoli 70 litrov goriva ukradel iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja.

Tatvini nafte so policisti danes ponoči obravnavali še na avtocestnem počivališču Tepanje in Zima. Na avtocestnem počivališču Tepanje so bosanskemu vozniku iz rezervoarja tovornega vozila ukradli  dobrih 300 litrov goriva, na počivališču Zima pa madžarskemu vozniku tovornega vozila okoli 300 litrov goriva.

Danes, nekaj čez drugo uro zjutraj, so bili policisti obveščeni še o tatvini goriva na avtocestnem počivališču Lopata. Romunski voznik je zalotil dva storilca, ki sta iz rezervoarja njegovega tovornega vozila kradla nafto. Storilca sta uspela pobegniti in sta se po avtocesti odpeljala v smeri proti Ljubljani Voznik je o tatvini takoj obvestil zaposlenega na bencinskem servisu, le-ta pa policijo. Policisti so osumljena izsledili pri avtocestnem izvozu Trojane in jima odvzeli prostost. Gre za dva državljana Romunije, stara 41 in 45 let.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,081 seconds.