Policijsko poročilo PU Celje: 27. 1. 2017

27. 01. 2017 17:04

V jutranjih urah smo v Šmartnem ob Paki opravili ogled kraja vloma v vrtno uto ob stanovanjski hiši. Neznani storilec je povzročil škodo pri vlamljanju iz notranjosti pa ni ničesar odtujil.

Okoli poldneva smo na Zoisovi ulici v Celju obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Neznanec je razbil vetrobransko steklo in steklo na levi vratih osebnega avtomobila. Lastnico je oškodoval za okoli 500 €.

V zgodnjih popoldanskih urah smo v Gornjem Gradu opravili ogled kraja kaznivega dejanja tatvine. Neznani storilec je v času zadnjih desetih dni iz starejšega objekta ob stanovanjski hiši odtujil frezo za sneg. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 700 €.

V poznih popoldanskih urah smo bili obveščeni o kaznivem dejanju hude telesne poškodbe. V Šentjurju pri Celju so trije osumljenci pretepli 51-letnega domačina. Pri tem so ga hudo telesno poškodovali. Okoliščine storjenega kaznivega dejanja še ugotavljamo.

V zgodnjih večernih urah smo bili obveščeni o nesreči na smučišču Janina v Rogaški Slatini. Pri smučanju se je lažje poškodoval 25-letni domačin, ki je sam padel po smučišču. Zdravniško pomoč je iskal v celjski bolnišnici.

Naše današnje javljanje zaključujemo z obvestilom o prijetju osumljenca kaznivega dejanja tatvine. Okoli druge ure ponoči smo na Stanetovi ulici v Celju prijeli 34-letnega domačina, ki je s strehe gostinskega lokala odtujil za okoli 500 € bakrenih plošč. Pop vseh zbranih obvestilih ga bomo kazensko ovadili.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 2,913 seconds.