Policijsko poročilo PU Celje: 27. 10. 2016


PolicijaPolicisti PU Celje današnje policijsko poročilo začenjajo s podatki o novi smrtni žrtvi prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, osemnajsti letos.

Prometna nesreča se je zgodila včeraj, okoli 16. ure, na glavni cesti izven naselja Stranice. 58-letni voznik je vozil osebno vozilo iz smeri Slovenskih Konjic proti Frankolovem. V dolgem desnem nepreglednem ovinku ga je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljala 38-letna voznica osebnega vozila. Voznica kljub zaviranju trčenja ni mogla preprečiti. 58-letni voznik je z desnim bokom trčil v prednji del vozila 38-letne voznice. V večernih urah so bili policisti obveščeni, da je 58-letni voznik v bolnišnici umrl, voznica in njen 27-letni sopotnik sta se v prometni nesreči lažje poškodovala.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je včeraj neznani storilec vlomil v lokal, ki trenutno ne obratuje. Ukradel ni ničesar, z uničenjem okna je lastniku povzročil za okoli 200 € škode.

Vlom v gostinski lokal so policisti včeraj obravnavali tudi na Šancah, prav tako na območju Raven na Koroškem. V tem primeru je storilec ukradel igralni avtomat, gotovino in vlomil še v avtomat za stave, iz katerega je ukradel gotovino.

Na Cesti na Dobrovo v Celju so včeraj policisti obravnavali štiri vlome v vozila. Iz dveh vozil ni storilec ničesar ukradel. Iz dveh pa je odnesel kamero za nadzor prometa, dokumente in nekaj drugih stvari.

V Radmirju je neznani storilec iz odklenjene drvarnice ukradel dve motorni žagi.