Policijsko poročilo PU Celje: 27. 5. 2015

27. 05. 2015 11:37

PolicijaS pregledom včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Studencah, na območju Policijske postaje Žalec, kjer je neznani storilec vlomil v gostinski lokal in ukradel menjalni denar.

Iz skladišča Kmetijske zadruge na Ljubečni je neznanec ukradel mrežo za baliranje in vrečo hrane za kokoši.

Na Okonini so policisti obravnavali vlom v vikend. Pogrešajo solarni sistem, agregat in kosilnico. Škodo ocenjujejo na 1.500 €.

Včeraj, okoli pol dvanajstih, so bili policisti obveščeni o požaru v Slovenskih Konjicah. Zagorelo je v delavnici, pri varjenju vozila. Tuja krivda je izključena, povzročeno škodo ocenjujejo na 9.000 €.

Za konec policisti opozarjajo na javno dražbo najdenih stvari, ki bo tapetek, 29. maja 2015, ob 10.30 uri, na dvorišču Policijske uprave Celje, Ljubljanska cesta 12, Celje. Stvari, ki so predmet javne dražbe, si bo mogoče ogledati na dan dražbe od 9. do 10. ure, na dražbenem prostoru. Prodaja se bo vršila po načelu : videno – kupljeno – plačano – odpeljano. Stvari so plačljive samo z gotovino. Seznam stvari, ki so predmet javne dražbe si lahko ogledate na spletni strani policije.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 6,209 seconds.