Policijsko poročilo PU Celje: 27.6.2017

27. 06. 2017 12:14

Današnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne pričenjamo z obvestilom o požaru. V Spodnjih Lažah pri Slovenskih Konjicah je na enem izmed strojev za izrezovanje parketa zaradi iskrenja prišlo požara. Gasilci PGD Loče so ogenj pogasili. Nastala je materialna škoda za okoli 3.000 €.

Tekom včerajšnjega dne so policisti v Štorah in na Frankolovem obravnavali kaznivi dejanji nasilja v družini. 23-letnemu osumljencu, ki je nad bivšo partnerko izvajal psihično in fizično nasilje ter 39-letnemu osumljencu, ki je bil nasilen do matere in v vinjenem stanju razbijal pohištvo, so policisti izrekli ukrep o prepovedi približevanja oškodovankama. Po vseh zbranih obvestilih bosta oba kazensko ovadena na pristojno državno tožilstvo.

V popoldanskih urah so policisti v Kostrivnici opravili ogled kraja nesreče pri delu. Med rezanjem vej hrasta na višini okoli sedmih metrov, se je s kotnim brusilnikom na katerem je imel nameščeno rezilo krožne žage, po nogi porezal 57-letni domačin. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Celje. Utrpel je večjo vreznino nad levim kolenom. O nesreči bodo policisti podali poročilo na pristojno državno tožilstvo.

Tekom včerajšnjega dne so policisti obravnavali dvajset prometnih nesreč v katerih se je pet udeležencev lažje telesno poškodovalo, na udeleženih vozilih in prometnih objektih pa je nastala materialna škoda.

Zaradi kršitve določb Zakona o pravilih cestnega prometa pa so policisti enemu izmed kršiteljev začasno zasegli motorno vozilo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 3,464 seconds.