Policijsko poročilo PU Celje: 28. 11. 2014

28. 11. 2014 09:19

PolicijaVčeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali enajst prometnih nesreč. Vse so se končale z materialno škodo. Dvema voznikoma so zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali šestkrat, štirikrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Obravnavali so še deset novih kaznivih dejanj.

Na Zgornji Hudinji v Celju so policisti obravnavali vlom v podjetje. Neznani storilec je nočnem času vlomil v kompresorski prostor in ukradel tlačni čistilec znamke Karcher.  Z objekta je snel in odnesel še dobrih 10 m bakrenih žlebov.  Povzročeno škodo ocenjujejo na 5.000 €.

V Šoštanju je neznanec vlomil v zunanje skladiščne prostore kmetijske zadruge in ukradel nekaj izolacijskega materiala, več cevi in biološki preparat za čistilne naprave.

V Novi Štifti, na območju Policijske postaje Mozirje, je občanka naznanila tatvino drv. Neznani storilec ji je ukradel za dobrih 150 € drv, pripravljenih za kurjavo.

V gozdu v Rečici ob Savinji je neznanec posekal več smrek in lastniku povzročil za okoli 1.500 € škode.

Na avtocestnem izvozu  za Slovenske Konjice so nadzorniki DARSA pri nadzoru uporabe vinjet ugotovili, da je imela voznica na osebnem vozilu nameščeno ponarejeno vinjeto. Policisti bodo o zadevi zbrali obvestila in ustrezno ukrepali.

Od preostalega dogajanja omenjamo  še tatvino športnih hlač, v eni od trgovin v trgovskem v centru v Celju ter tatvino goriva, ki ga je neznani  voznik,  na bencinskem servisu na Mariborski ulici  v Celju, natočil v rezervoar kombiniranega vozila hrvaških registrskih tablic in odpeljal, ne da bi plačal račun.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 2,301 seconds.