Policijsko poročilo PU Celje: 28. 11. 2016


Minuli konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 23 prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali. Na področju kriminalitete smo obravnavali 25 kaznivih dejanj, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so posredovali v dvanajstih primerih.

V petek so bili policisti obveščeni o vlomu v garažo v Bukovski vasi na območju Policijske postaje Dravograd. Storilec je ukradel motorno žago.

V Velenju so policisti obravnavali tatvino gotovine, ki jo je neznani storilec ukradel iz odklenjene stanovanjske hiše.

V petek so policisti v Slovenskih Konjicah obravnavali še vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino in zlatnino.

Na Mariborski cesti so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Pogrešajo dva prenosna računalnika in denarnico.

Od sobotnega dogajanja policisti izpostavljajo vlom v stanovanjsko hišo na območju Žalca. Storilec ni ničesar odnesel, škodo je povzročil le s poškodovanjem okna in terasnih vrat.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o tatvini starodobnika znamke Tomos TL15, registrskih številk CE RJ-73, letnik 1973, modre barve. Storilec ga je ukradel izpod nadstreška stanovanjske hiše v Podkraju pri Žalcu. Materialno škodo ocenjujejo na 2.000 €.

Na območju Šentjurja so včeraj policisti obravnavali še vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je nekaj gotovine.