Policijsko poročilo PU Celje: 28. 12. 2015

28. 12. 2015 14:04

PolicijaZa policisti PU Celje je izjemno pestro praznično dogajanje.

Včerajšnji dan je bil po poročanju policistov PU Celje zazanmovan s tragičnim dogodkom, ko je 46-letni Velenjčan ubil 33-letno partnerko in njeno truplo pripeljal v velenjski  zdravstveni dom.

Od ostalega dogajanja policisti izpostavljajo požar večjega gospodarskega poslopja na območju Nazarij. V požaru je nastalo za okoli 40.000 € materialne škode. Živino so uspeli pravočasno rešiti. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

V zadnjih štirih dneh so policisti obravnavali tudi več vlomov v stanovanjske hiše in poslovne prostore.

V četrtek je neznani storilec v Selah, na območju Policijske postaje Slovenj  Gradec, vlomil v ograjen prostor podjetja, kjer hranijo plinske jeklenke. Ukradel je devet plinskih jeklenk.

V  Gostinci, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je večjo vsoto gotovine.

V petek so policisti vlom v hišo obravnavali v Kozjem vrhu, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi. Pogrešajo gotovino.

V soboto so policisti obravnavali vloma v hiši v Celju, na Gosposvetski in Celovški ulici. V prvem primeru pogrešajo visokotlačni čistilec in kompresor, v drugem pa računalnik in zlatnino.

Na območju Slovenj Gradca so policisti vlom v stanovanjsko hišo obravnavali tudi včeraj dopoldne. Pogrešajo računalnik, LCD televizor in motorno žago.

Včeraj so policisti vlom v hišo obravnavali še v Paški vasi, na območju PP Velenje. Pogrešajo štiri starejše zlate prstane.

V prazničnih dneh pa so policisti obravnavali tudi dve tatvini vozil. V obeh primerih sta lastnika ključe vozil pustila v vozilih.

Včeraj je neznanec v Rogaški Slatini ukradel osebno vozilo BMW 520 I, kovinsko sive barve, letnik 1996.

V Velenju pa je v petek neznanec ukradel Renault Clio, temno rdeče barve, letnik 1997.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,673 seconds.