Policijsko poročilo PU Celje: 28. 12. 2016

28. 12. 2016 12:14

Včeraj dopoldne so bili policisti obveščeni, da so v enem od celjskih podjetij prejeli kuverto, v kateri je bil bel prah. Policisti so ob prihodu na kraj osebe, ki so bile v stiku s kuverto z neznano snovjo, fizično ločili od drugih zaposlenih ter v sodelovanju s predstavniki Poklicne gasilske enote Celje   izpraznili prostore v pritličju in prvem nadstropju  stavbe.

Zavarovali so tudi okolico objekta. Preliminarni testi so v nadaljevanju potrdili, da v prahu ni bilo nevarnih substanc. Celjski policisti zbirajo obvestila  v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja Zlorabe znamenj za pomoč in nevarnost.

V Šentjurju so včeraj policisti obravnavali tatvino osebnega vozila Hyundai Atos, srebrne barve, letnik 2002. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjsko hišo na Trubarjevi ulici.

Na območju Nazarij smo obravnavali požar. Okoli 15:30 ure so bili obveščeni, da gori ostrešje stanovanjske hiše. Požar je poškodoval mansardni del  hiše. Prve ugotovitve kažejo, da je najverjetneje zagorelo zaradi preboja dimnika.

Današnje policijsko poročilo policisti zaključujejo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo v Nazarjah. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel nekaj kosov zlatnine.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,864 seconds.