Policijsko poročilo PU Celje: 28. 5. 2012

28. 05. 2012 10:01

Današnji pregled dogodkov policisti PU Celje začenjajo s podatki o ropu pošte v Jurkloštru na območju Policijske postaje Laško.

Neznani oborožen moški je v petek okoli 13.30 ure vstopil v prostore pošte in poštni uslužbenki zagrozil z orožjem ter  zahteval gotovino. Po končanem ropu je odšel v neznano. V ropu ni bil nihče poškodovan. Preiskava še poteka.

Od petkovega dogajanja policisti izpostavljajo še vlom v skladiščne prostore podjetja. V Trnavi, na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilec iz skladiščnih prostorov podjetja odnesel več paketov posode, vredne najmanj 1.000 €.

Na Drapšinovi ulici v Celju so policisti v petek obravnavali vlom v klet. Pogrešajo gorsko kolo.

Vlom v klet so policisti obravnavali tudi na Ulici mesta Grewenbroich, kjer je storilec iz kleti odnesel dve klimatski napravi, kompresor, voziček in šest pnevmatik.

Na Kovaški cesti v Zrečah so policisti v soboto obravnavali vlom v poslovni prostor. Pogrešajo obračalnik, vreden dobrih 3.500 €.

V Rogaški Slatini je bilo vlomljeno v frizerski salon. Storilec  je odnesel strojček za striženje s pripadajočo opremo. V Rogaški Slatini so policisti v soboto obravnavali še tri vlome v poslovne prostore. V teh primerih storilcu ni uspelo ničesar odnesti.

Za konec vas policisti želijo spomniti na javno dražbo najdenih stvari, ki bo jutri ob 10.30 uri na zadnjem dvorišču Policijske uprave Celje. Stvari, ki so predmet javne dražbe, si bo mogoče ogledati jutri med 9. in 10. uro. Seznam stvari, ki so naprodaj, si lahko ogledate tudi na spletni strani policije www.policija.si, v rubriki Novo na straneh. Prodaja po potekala  po načelu: videno – kupljeno – odpeljano.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,948 seconds.