Policijsko poročilo PU Celje: 28. 6. 2011


S področja cestnega prometa policisti danes poročajo o desetih včeraj obravnavanih prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodoval kolesar, v preostalih so se štiri osebe lažje poškodovale.

Prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval kolesar, se je zgodila včeraj okoli 15.30 ure v Bezovju nad Zrečami. 18-letni kolesar je vozil iz smeri Gorenja nad Zrečami proti Zrečam. V strmem nepreglednem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom in zapeljal na levo smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 53-letni voznik osebnega vozila.  Voznik je poskusil z zaviranjem in umikanjem preprečiti trčenje vendar mu ni uspelo. Kolesar se je v prometni nesreči huje poškodoval.

V Breznici, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 57-letni traktorist je obračal seno s traktorjem brez varnostnega loka. Traktor se je prevrnil, traktorist pa se je k sreči le lažje poškodoval.

Na Bežigrajski ulici v Celju je neznani storilec včeraj ponoči ukradel peto motorja in lastniku povzročil za dobrih 2.000 €  škode.

Na Koroški cesti v Ravnah na Koroškem so policisti včeraj obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Neznani storilec je iz priročne blagajne, ki jo je lastnik hranil v kleti, odnesel okoli 1.200 € gotovine. Vlom v klet so policisti včeraj obravnavali tudi v Čečovju, prav tako na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Lastnik pogreša vrtalni stroj, polnilec akumulatorja ter nekaj drugih manjših stvari.

Milena Trbulin

TISKOVNA PREDSTAVNICA

POLICIJSKE UPRAVE CELJE