Policijsko poročilo PU Celje: 28. 8. 2015


PolicijaVčeraj so policisti na območju PU Celje obravnavali dvanajst prometnih nesreč, štiri osebe so se lažje poškodovale.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat, sedemkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih. Dve osebi so pridržali do streznitve.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali štirinajst kaznivih dejanj.

V Belih Vodah so policisti obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec je je dobrih 100 litrov ukradel iz delovnega stroja.

Tatvine nafte iz delovnih strojev so policisti včeraj obravnavali tudi na delovišču sanacije plazu v Brdinjah. V tem primeru so je ukradli dobrih 350 litrov.

Na Pucovi ulici v Celju je neznanec poskušal ukrasti osebno vozilo Audi A4, letnik 2005. Vozila mu ni uspelo odpeljati, je pa s poškodovanjem vozila lastniku povzročil za najmanj 1.000 € škode.

Na Tovarniški ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v vozilo. Storilec je razbil okno, preiskal vozilo, ukradel pa ni ničesar.

V Kaplji vasi je neznanec vlomil v vikend. Odnesel je računalnik, več orodja in laser za merjenje višine.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so v sredo, 26. avgusta 2015, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodovala 27-letna peška.

Peška, ki je hodila smeri gasilskega doma proti Železarni Ravne na Ravnah na Koroškem, je želela okoli 22.30 ure v krožišču prečkati glavno cesto. Ko je stopila na prehod za pešce, je iz smeri Prevalj pripeljal neznani voznik, osebnega avtomobila znamke Renault, bele barve. Peška je odskočila, prav tako se je v levo umikal in zaviral voznik osebnega avtomobila. Kljub umikanju je voznik z vozilom oplazil peško, pri čemer se je le ta lažje poškodovala. Policisti voznika prosijo, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 82 16 200 ali na številko 113.