Policijsko poročilo PU Celje: 28. 9. 2016

28. 09. 2016 12:17

PolicijaPolicijsko poročilo policisti začenjajo s podatki o včerajšnjem požaru v prostorih Zavoda za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje. 31-letnik je v sobi zakuril vzmetnico. Ogenj je poškodoval sobo, 31-letnik se je pri tem lažje zastrupil z dimom. Pomoč so mu nudili v Splošni bolnišnici Celje. Zaradi lažjih zastrupitev so pomoč v bolnišnici poiskali tudi trije pravosodni policisti. 31-letnik bo kazensko ovaden zaradi suma storitev kaznivih dejanj Požig in Povzročitev splošne nevarnosti.

Požar so policisti včeraj obravnavali tudi v skladiščnih prostorih svečarstva na Polzeli. Do požara je prišlo zaradi kratkega stika na stroju za topljenje parafina. Tuja krivda za požar je izključena.

Policisti PU Celje poročajo o še enem požaru. Obravnavali so ga okoli dveh zjutraj na Resljevi ulici v Celju, kjer v celoti zgorel kiosk s prehranskimi izdelki. Policisti in kriminalisti bodo z ogledom kraja nadaljevali danes.

Na Ulici Heroja Rojška v Celju je včeraj neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. V hišo je vlomil skozi vrata terase. Po prvih podatkih ni odnesel ničesar vrednejšega.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,741 seconds.