Policijsko poročilo PU Celje: 29. 1. 2015

29. 01. 2015 09:05

PolicijaNa Brodarjevi ulici v Celju je včeraj neznani storilec poskušal vlomiti v trgovino. V notranjost mu ni uspelo vstopiti, je pa poškodoval vhodna drsna vrata in podjetju povzročil za dobrih 1.000 € škode.

Na Pohorski ulici v Celju je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel več različnega orodja, hladilnik, potovalni kovček in več drugih različnih stvari. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 2.000 €.

Na Ipavčevi ulici v Celju je včeraj neznanec poskušal vlomiti v osebno vozilo, kar mu ni uspelo, je pa s poškodovanjem vozila lastniku povzročil za okoli 1.000 € škode.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko  hišo na Mencingerjevi ulici v Celju. Neznani storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Iz kopalnice je ukradel dve pipi in nekaj odtočnih cevi.

V Javorniku, na območju Raven na Koroškem, je sinoči neznani storilec vlomil v osebno vozilo in sicer tako, da je razbil steklo na prednjih vratih. Ukradel je denarnico z okoli 90 € gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,847 seconds.