Policijsko poročilo PU Celje: 29. 1. 2016

29. 01. 2016 10:18

PolicijaPolicijsko poročilo policisti začenjajo s podatki o vlomu v parkomat na Trubarjevi ulici v Celju. V parkomatu ni bilo gotovine, je pa storilec z vlomom lastnikom povzročil za dobrih 1.500 € škode.

V Novem trgu v Celju je neznani storilec včeraj vlomil v dve stanovanji. Iz enega je ukradel kuverto z večjo vsoto gotovine.

V Šempetru v Savinjski dolini so policisti obravnavali vlom v starejšo, nenaseljeno hišo, ki jo lastnik uporablja za skladišče. Storilec je odnesel več različnega orodja, vrednega okoli 4.000 €.

Na parkirišču pokopališča v Celju je neznanec vlomil v osebno vozilo. Iz predala je ukradel starejši mobilni telefon.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o sinočnji objestni vožnji 26-letnega voznika, doma iz žalskega območja. Žalski policisti so sinoči, okoli 20.30 ure, pri kontroli prometa, ustavljali voznika osebnega vozila, ki je z objestno vožnjo ogrožal sebe in druge udeležence v cestnem prometu. 26-letni voznik osebnega vozila Mercedes Benz C 270 je izredno objestno vozil iz smeri Žalca proti Celju, v Levcu obrnil ter z neprilagojeno hitrostjo vozil nazaj proti Žalcu.

Policistom, ki so ga dvakrat poskušali ustaviti, je pobegnil, ko je na obvoznici, v centralnem križišču, z neprilagojeno hitrostjo zapeljal v križišče pri rdeči luči. Vozilo je nato parkiral na parkirišču na Mestnem trgu v Žalcu in peš pobegnil. Policisti so neodgovornemu vozniku, ki so ga tudi v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi cestno prometnih prekrškov zasegli vozilo in podali obdolžilni predlog.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 2,225 seconds.