Policijsko poročilo PU Celje: 29. 10. 2015

29. 10. 2015 09:14

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila danes, par minut čez polnoč, v Radegundi.

V prometni nesreči sta umrla dva mlada fanta, 21-letni voznik, doma iz Radegunde in 18-letni sopotnik, doma z območja Dobrne. 19-letna sopotnica, z območja Dobrne, je bila v prometni nesreči lažje poškodovana.

Nesreča se je zgodila, ker je voznik v blagem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal z vozišča in trčil v drevo. 21–letni voznik in 18-letni sopotnik na zadnjem sedežu, sta na kraju nesreče umrla.

Letos je v prometnih nesrečah na Celjskem in Koroškem umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 12.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je ponoči neznani storilec na Gomilskem ukradel vozilo VW Transporter CE RU-206, kovinsko sive barve. Lastnik škodo ocenjuje na 8.000 €

Tatvino vozila so policisti včeraj obravnavali tudi v Velenju. S parkirišča Koroške ceste je neznani storilec ukradel osebno vozilo VW Golf 1,6 TDI, letnik 2013, bele barve. Po oceni lastnice je vozilo vredno 15.000 €.

Na Dobrni je neznanec skozi okno vlomil v prostore župnišča in ukradel kuverto z gotovino.

V Rogaški Slatini so policisti obravnavali vlom v gradbeno barako. Pogrešajo tri vrtalne stroje in varilni aparat.

V Braslovčah je neznanec vlomil v mizarsko delavnico in ukradel tri vrtalne stroje.

V Ložnici pri Celju je neznani storilec vlomil v garažo ob stanovanjski hiši. Ukradel je dve kolesi, motorno žago, udarni vrtalnik, kotno brusilko in nekaj drugih stvari.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,921 seconds.