Policijsko poročilo PU Celje: 29. 11. 2011


Po poročanju tiskovne predstavnice PU Celje so celjski policisti včeraj obravnavali sedemnajst prometnih nesreč, dvanajst kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so policisti zasegli vozila, tri pa so pridržali, ker so vozili pod vplivom alkohola.

V Kasazah so policisti obravnavali tatvino za okoli 300 €  drv, ki so bila zložena pod nadstreškom ob hlevu.

Iz delovnega stroja, parkiranega na gradbišču pod Petričkom v Celju, je neznani storilec včeraj ponoči ukradel okoli 150 l goriva.

V Matkah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali tatvino dvokrilnih kovinskih vrat, vrednih okoli 1.000 €. V Rogaški Slatini pa vlom v dve transformatorski postaji. Pogrešajo okoli 700 kg bakrenih vodnikov.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini v Pintarjevi ulici v Celju. Neznani storilec je skozi odklenjena garažna vrata vstopil v hišo, jo preiskal in ukradel za okoli 3.000 € nakita in ur.

V Hudinji, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlome v več počitniških apartmajev. Lastniki pogrešajo televizorje, glasbene stolpe, več smučarske opreme, smučarskih desk in ostalega. Škoda znaša več tisoč evrov.