Policijsko poročilo PU Celje: 29. 5. 2017

29. 05. 2017 14:52

V petek, okoli poldneva, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Celju, pri trgovini Sport Direct. V prometni nesreči sta bili udeleženi kolesarka in neznana voznica manjšega belega osebnega vozila. Voznica osebnega vozila po nesreči ni ustavila in kolesarki nudila pomoči.

Prometno nesrečo je povzročila kolesarka, zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Neznano voznico, udeleženo v prometni nesreči pozivamo, da se oglasi na Policijsko postajo Celje. Za podatke o voznici, udeleženi v prometni nesreči, prosimo tudi očividce. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Celje (03) 54 26 400, ali na telefonsko številko 113.

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v poslovne prostore v Zrečah. Storilec je ukradel tovorno vozilo Peugeot Expert, dva vozička z orodjem in računalnik.

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o tatvini nafte iz rezervoarja romunskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata.

V Celju, na Ulici bratov Vošnjakov, smo obravnavali tatvino moškega kolesa znamke Douglas. Kolo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom.

V noči iz sobote na nedeljo smo tatvino kolesa obravnavali tudi na območju Dravograda. Gre za moško gorsko kolo znamke Specialized – Enduro, črno modre barve. Kolo je bilo parkirano na terasi lokala na Meži.

Milena Trbulin,
predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,114 seconds.