Policijsko poročilo PU Celje: 29. 6. 2012

29. 06. 2012 09:54

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali devetnajst prometnih nesreč, sedemnajst kaznivih dejanj in enajst kršitev javnega reda in miru. Zaradi nadaljevanja prekrška v pijanem stanju so enega kršitelja pridržali do streznitve. Prav tako so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali dva voznika motornih vozil. Štirim večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov pa so zasegli vozila.

Na Leški cesti v Mežici so policisti včeraj v jutranjih urah obravnavali vlom v prostore gostinskega lokala. Storilec je ukradel manjšo vsoto denarja in nekaj zavojev cigaret.

V Dolah, na območju Šentjurja pri Celju, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel nakit iz zlata in srebra v vrednosti okoli 2.000 €.

Ob 13:50 uri so bili policisti obveščeni o ropu pošte na Ravnah na Koroškem. Neznani storilec, star do 25 let, visok okoli 170 centimetrov, je oborožen s pištolo in zamaskiran z masko z izrezom za oči, nos in usta, vstopil v poslovalnico pošte in odnesel manjšo količino denarja. Po storjenem dejanju je peš pobegnil v smeri Javorniškega gradu na Ravnah na Koroškem. Policisti in kriminalisti izvajajo nujne aktivnosti za njegovo prijetje. Vse, ki bi karkoli vedeli o ropu policisti prosijo, da pokličete na številko 113 na Policijski upravi Celje.

V poznih popoldanskih urah so policisti opravili ogled kraja vloma v klet na Veselkovi ulici v Celju. Storilec je ukradel kosilnico na nitko in akumulatorski vrtalnik, v skupni vrednosti 150 €.

V kraju Dobrova so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Neznani storilec je pri Šmartinskem jezeru ukradel kolo s pomožnim motorjem, vredno okoli 700 €.

Tekom včerajšnjega dne so policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je osem oseb lažje telesno poškodovalo, zato voznike opozarjajo na strpno in previdno vožnjo.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,892 seconds.