Policijsko poročilo PU Celje: 3. 11. 2016


PolicijaPolicijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj v Škalah pri Velenju hudo poškodoval 55-letni voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Škal proti Gaberkam. Motoristu je prednost izsilil 51-letni voznik kolesa z motorjem, ki je pripeljal z dovozne ceste.

Motorist in voznik kolesa z motorjem sta trčila. V trčenju se je 55-letni voznik motornega kolesa hudo poškodoval, 51-letni voznik kolesa z motorjem pa lažje.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec je je dobrih 200 litrov ukradel iz dveh delovnih strojev. parkiranih na delovišču avtoceste v Arji vasi. Okoli 220 litrov pa iz delovnih strojev parkiranih na delovišču v Šempetru.

V Babnem je neznani storilec iz delovnega stroja ukradel pogonsko črpalko, elektronski upravljalec obratov in več drugih delov stroja. Škodo ocenjujejo na 10.000 €.

Iz odklenjene stanovanjske hiše na Klancu pri Dobrni je neznanec ukradel več kosov nakita, iz odklenjene lope na Rifniku pa motorno žago, kosilnico in električni pihalnik listja.

V Latkovi vasi so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi garažno okno. Ukradel je več kosov zlatnine.