Policijsko poročilo PU Celje: 3. 2. 2016

03. 02. 2016 09:15

PolicijaIzven naselja Slovenske Konjice so policisti včeraj, nekaj pred 7. uro zjutraj, obravnavali prometno nesrečo. 25-letna voznica osebnega vozila je vozila po lokalni cesti iz smeri vasi Blato. Pri vključevanju na prednostno cesto je trčila v osebno vozilo, s katerim je po prednostni cesti pravilno pripeljal 41-letni voznik osebnega vozila. V trčenju se je voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznica, povzročiteljica prometne nesreče, pa lažje.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v dvojne poslovne prostore na Celjski cesti v Slovenj Gradcu. V enem primeru je storilec ukradel več kosov orodja, več gotovine in več drugih predmetov, iz drugega poslovnega prostora pa je odnesel 76 LCD televizorjev in 10 kuhalnih plošč.

V Rogaški Slatini so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo več vrednejših kosov zlatnine in večjo vsoto gotovine.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznanec vlomil v klet in ukradel moško gorsko kolo, vredno okoli 1.000 €.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 1,015 seconds.