Policijsko poročilo PU Celje: 3. 3. 2016

03. 03. 2016 10:50

PolicijaVčeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault Megane, parkiranega na parkirišču ulice Pod Gabri v Celju. Vozilo je letnik 2010, svetlo sive barve, registrskih številk KP MS 991. Lastnik vrednost vozila ocenjuje na 7.500 €.

Na  Grobelnem je bilo včeraj ponoči vlomljeno v gostinski lokal. Storilec je odnesel dnevni izkupiček, menjalni denar in nekaj cigaret.

Vlom v gostinski lokal so včeraj obravnavali tudi v Železnem na območju Žalca. V tem primeru je storilec odnesel denarnico z menjalnim denarjem.

Včeraj so bili obveščeni tudi o vlomu v Poštarski dom pod Plešivcem. Pogrešajo LCD televizor in menjalni denar.

V  Tovstem, na območju Policijske postaje Laško, so obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo. Storilec je odnesel nekaj gotovine in več  kosov zlatnine.

Na območju Policijske postaje Laško smo vlom v stanovanjsko hišo včeraj obravnavali  tudi  v Gavcah. V tem primeru je storilec odnesel manjšo vsoto gotovine in nekaj zlatnine.

Na Kersnikovi ulici v Celju se je včeraj v prometni nesreči huje poškodoval 66-letni  kolesar, ki je iz stranske ceste zapeljal na prednostno. Vanj je
trčil voznik osebnega vozila.

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 5,355 seconds.