Policijsko poročilo PU Celje: 3. 5. 2017

03. 05. 2017 12:58

Policisti PU Celje današnje poročilo začenjajo s sobotnim dogajanjem, v petek namreč izstopajočih dogodkov niso beležili.

V soboto ponoči so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Trubarjevi ulici v Velenju. Storilec je v hišo vlomil skozi kletno okno.
Ukradel je dve vrednejši ženski uri in zlato verižico.

Tudi nedelja je minila brez izstopajočih dogodkov.

Ponedeljek, 1. maja, je zaznamovala smrt voznika kombiniranega vozila, ki je na relaciji med Dravogradom in Trbonjami zapeljal v reko Dravo.

52-letni voznik je vozil po glavni cesti iz smeri Dravograda proti Mariboru. Na ravnem delu vozišča, izven naselja Velka, je zapeljal na makadamsko bankino ob desnem robu vozišča, oplazil drevo in zapeljal v reko Dravo. 52-letni voznik je v prometni nesreči umrl. To je letošnja sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Izven naselja Spodnja Vižinga so policisti včeraj, okoli 18.30 ure, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval motorist. 39-letni motorist je vozil z neprilagojeno hitrostjo, padel in se hudo poškodoval.

V Varpolju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v klet stanovanjskega bloka na Stanetovi ulici v Velenju. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,489 seconds.