Policijsko poročilo PU Celje: 3.7.2017

03. 07. 2017 11:47

V petek so policisti na Opekarniški cesti v Celju obravnavali vlom gostinski lokal. Storilec je ukradel nekaj steklenic žganja in menjalni denar.

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila Mercedez benz ML 320 CDI, registrskih oznak CE V5-31L. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom stanovanjske hiše na območju Žalca.

Policisti Postaje prometne policije Celje, so v soboto, okoli poldneva, na Lopati, ustavili turškega voznika tovornega vozila, ki je kazal znake vožnje pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik 1.05 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so pridržali, mu izrekli globo v višini 600 € in mu izrekli stransko sankcijo leto prepovedi vožnje na območju Slovenije. Da je bil voznik pravočasno ustavljen gre zahvala občanu, ki je obvestil policijo.

Na Ostrožnem so v soboto obravnavali tatvino novega ženskega kolesa znamke Scirocco Siviglija, rdeče barve, s košaro.

Pri vodnem parku v Radljah ob Dravi so policisti v soboto, nekaj čez 14. uro, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval motorist, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, v desnem nepreglednem ovinku padel, zdrsel po vozišču in trčil v osebno vozilo, ki je pravilno
pripeljalo nasproti.

Hudo prometno nesrečo motorista so v soboto, nekaj čez 19. uro, obravnavali tudi na relaciji Črna-Šentvid,  na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. 22-letni voznik cross motorja, ki je vozil v smeri proti Črni, je v levem preglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel in se hudo poškodoval.

V noči iz sobote na nedeljo so policisti v Latkovi vasi obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomi skozi kopalnično okno. Ukradel je manjšo vsoto gotovine.

Včeraj so bili policisti obveščeno o vlomih v tri apartmaje in eno počitniško hišico v Resniku pod Roglo. Storilec je ukradel tri televizorje.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo na Ljubljanski cesti v Celju. Pogrešajo par kosov nakita.

pivo-cvetje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 5,259 seconds.