Policijsko poročilo PU Celje: 30. 3. 2016

30. 03. 2016 09:42

PolicijaDanašnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v stanovanjsko hišo v Bezenškovem Bukovju. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je več gotovine in več zlatnine.

V Šmartnem ob Paki so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo dve vrtni kosilnici, dve motorni žagi in več posod za gorivo.

V Gornjem Gradu je neznanec vlomil v prostore športnega društva in ukradel denarnico z menjalnim denarjem.

V Kavčah je neznanec vlomil v vrtno uto, Ukradel je motokultivator in kosilnico.

Na Starem trgu v Velenju je neznani storilec, z dvema večjima kamnoma, razbil okenski stekli gostinskega lokala, ter poškodoval mizo in stol v notranjosti lokala. Lastniku je z dejanjem povzročil za dobrih 1.500 € škode.

V Velenju, ne Kersnikovi ulici, je neznanec z ostrim predmetom preluknjal vse štiri pnevmatike na osebnem vozilu.

Danes, okoli treh zjutraj, so policisti v Veliki Pirešici obravnavali vlom v prostore bencinskega servisa. Pogrešajo menjalni denar, cigarete in več drugih stvari,

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu so včeraj dopoldne policisti 32-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli vozilo.

Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice pa so včeraj, okoli 21. ure pridržali 59-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola,

Za konec povabilo motoristom.

Policisti Postaje prometne policije Celje bodo to soboto, 2. aprila 2016, v sodelovanju s predstavniki ZŠAM-a, Agencije za varnost v prometu, Nujne medicinske pomoči in reševalne postaje Celje ter Poklicne gasilke enote Celje, pripravili aktivnosti »Policijska izkušnja kot nasvet«, namenjene večji varnosti motoristov. Aktivnosti bodo potekale med 10 in 16. uro, v Centru varne vožnje Avtopoligon Ljubečna ZŠAM Celje.

Motoristi vabljeni, da se aktivnosti udeležite v čim večjem številu.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,083 seconds.