Policijsko poročilo PU Celje: 30. 5. 2012

30. 05. 2012 08:53

Včeraj zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o tatvini osebnega Toyota Yaris 1.4 D, registrskih oznak CE DN-729, črne barve, letnik 2006. Storilec je avtomobil odpeljal izpred stanovanjske hiše v Latkovi vasi.

Tatvino vozila so policisti včeraj obravnavali tudi v Zadobravi na območju Celja. Storilec  je ukradel osebni avtomobil Mercedes S, bele barve s črno streho, registrskih oznak CE Z5-55S. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom stanovanjske hiše. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 40.000 €.

V Šentjurju so policisti obravnavali tatvino hitro menjalne glave z nameščeno žlico za zagrevanje. Storilci so jo ukradli iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za najmanj 4.000 €.

Tatvino delovne nagibne žlice delovnega stroja so policisti včeraj obravnavali tudi na delovišču na Dobrni. V tem primeru škodo ocenjujejo na okoli 3.500 €.

V Selcah, na območju Policijske postaje Celje, je neznani storilec iz skladišča podjetja ukradel dva koluta z električnimi kabli, vrednimi dobrih 3.000 €.

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali dve tatvini goriva. V obeh primerih jo je storilec ukradel iz tovornih vozil poljskih voznikov in jima povzročil za dobrih 1.500 € škode.

V Dolenji vasi, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Lastnik pogreša denarnico z gotovino.

V Dolenji vasi so policisti včeraj obravnavali tudi tatvino suhomesnatih izdelkov. Neznani storilec je iz gospodarskega poslopja odnesel okoli 50 salam in 50 budjol,

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,755 seconds.