Policijsko poročilo PU Celje: 30. 5. 2016

30. 05. 2016 10:03

PolicijaV petek, v jutranjih urah, so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino v Turiški vasi. Pogrešajo več zavojev cigaret in blagajno z menjalnim denarjem.

Na Prešernovi ulici v Rogaški Slatini so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata balkona. Ukradel je kuverto z gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v petek obravnavali tudi v Medlogu. Storilec je poškodoval vhodna vrata in okno na zadnji strani hiše. Ukradel je več zlatnine in prenosni računalnik.

V Vuzenici je neznanec vlomil v klet in ukradel moško gorsko kolo, po oceni lastnika vredno 800 €.

Od sobotnega dogajanja policisti izpostavljamo prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval kolesar. 69-letni kolesar je v Velenju, na Štrbenkovi cesti, zapeljal izven vozišča, padel in se hudo poškodoval.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru v Lenartu pri Gornjem gradu, kjer je zagorelo gospodarsko poslopje. Zagorelo je seno v zgornjem nadstropju gospodarskega poslopja. Lastnika sta uspela pred ognjem rešiti vse živali in nekaj kmetijske mehanizacije. Požar je gasilo 143 gasilcev iz 14 gasilskih društev. V požaru ni bil nihče poškodovan. Tuja krivda za nastanek požara je izključena, Povzročena škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 150.000 €.

V Železnem pri Žalcu je neznani storilec včeraj vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več zlatnine.

Na Jamovi ulici v Celju je neznani storilec iz drvarnice ukradel vrtno kosilnico.

 

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,624 seconds.