Policijsko poročilo PU Celje: 30. 6. 2015

30. 06. 2015 08:32

PolicijaPregled varnostnega dogajanja včerajšnjega dne policisti PU Celje začenjajo z obvestilom o nesreči pri delu. Med opravljanjem del na strehi vrtnarske šole v Celju se je enemu izmed delavcev zlomila deska na kateri je stal, zato je padel v globino sedmih metrov. Pri tem se je hudo poškodoval. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo.

Na Podjavorškovi ulici v Celju so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine otroškega kolesa. Neznanec je nezaklenjeno kolo odtujil izpred stanovanjskega bloka. Lastnico je oškodoval za okoli 110 evrov.

Na Ulici heroja Rojška v Celju je neznani storilec iz notranjosti parkiranega osebnega avtomobila odtujil denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in 200 evri gotovine.

Na Ulici Alme Karlinove v Celju je neznanec z dvorišča odtujil nezaklenjeno kolo Rog Pony, črne barve. Lastnico je oškodoval za okoli 150 evrov.

Na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju je neznani storilec vlomil v klet in iz nje odtujil gorsko kolo in dve motorni kosilnici na nitko. Lastnik škodo ocenjuje nbso online casino reviews na okoli 800 evrov.

V popoldanskih urah so policisti na Gubčevi ulici v Celju obravnavali kaznivi dejanji tatvine denarnice in grožnje. Po tatvini denarnice je osumljenec stekel v smeri tržnice, kjer sta ga izsledila oškodovanec in njegov znanec. Ob izsleditvi jima je vrnil denarnico. Pri tem jima je začel izrekati grožnje, ki jih je podkrepil z nožem. Neznanec je pred našim prihodom je s kraja pobegnil. Po prijetju in po vseh zbranih obvestilih ga bodo policisti kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

V večernih urah so policisti Policijske postaje Celje na Mariborski cesti v Celju našli ukradeno kolo z motorjem. Neznani storilec ga je odtujil v Laškem v noči iz nedelje na ponedeljek in ga pustil na bencinski črpalki nasproti trgovskega centra v Celju. Po vseh zbranih obvestilih bo vrnjeno oškodovancu.

V zgodnji jutranjih urah današnjega dne so policisti v Podvinu pri Žalcu prijeli 29-letnega osumljenca, ki je pred tem vlomil v dva pomožna objekta. Ob prijetju so mu odvzeli prostost. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih ga bodo kazensko ovadili na pristojno državno tožilstvo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 6,746 seconds.