Policijsko poročilo PU Celje: 31. 3. 2014

31. 03. 2014 23:09

PolicijaPregled dogajanja minulega vikenda policist PU Celje začenjajo s podatki o smrtni prometni nesreči, ki se je zgodila v noči iz sobote na nedeljo, na lokalni cesti Lemberg-Šmartno v Rožni dolini. O tragičnem dogodku so bili obveščeni v nedeljo zjutraj.

44-letni voznik osebnega vozila je v desnem ovinku, iz neznanega razloga, zapeljal na levo stran ceste in nato čez  kamnito nabrežino ob levem robu ceste, kjer je izgubil oblast nad vozilom, ki se je večkrat prevrnilo. Med prevračanjem je voznik padel iz vozila, le-to pa ga je pokopalo pod seboj. Voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

V petek, v dopoldanskih urah, so bili policisti obveščeni o vlomu v osebno vozilo na parkirišču  pokopališča v Vojniku.  Neznani  storilec je iz torbice, ki jo je je voznica pustila na vidnem mestu v vozilu, ukradel denarnico z gotovino.

V soboto ponoči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal na Kidričevi cesti v Velenju. Storilca je  najverjetneje pregnal alarm, ki se je sprožil ob vlomu. Kljub temu je z vlamljanjem  lastniku povzročil za okoli  1.000  € škode.

V isti noči je neznanec vlomil v prostore prodajnega centra v Braslovčah, kjer je na ograjenem prostoru prerezal obešanko in ukradel 31 plinskih jeklenk. Lastnika je oškodoval za okoli 700  €.

V soboto so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Veliki Pirešici, od koder je storilec odnesel nekaj gotovine.

V nedeljo zjutraj so policisti v Rogaški Slatini obravnavali primer povzročitve hude telesne poškodbe.  Nekaj po 6. uri zjutraj je 25-letnik na parkirišču gostinskega lokala v Rogaški Slatini zabodel 22-letnega moškega. Policisti so 25-letnega osumljenca prijeli na kraju, mu zasegli nož in ga pridržali.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,714 seconds.